15 Temmuz 2010 Perşembe

iPad kılıfı mı arıyorsunuz?




iPad'in kendisi Türkiye'ye gelmeden (Eylül'de geleceği söyleniyor) hakkında pek çok şey yazıldı. iPad gelir gelmez almak için şimdiden hazırlık yapıyorsanız, bir de kılıf almanız gerekecek. Tüm şahane Apple ürünlerinde olduğu gibi iPad'de de harika bir ekran var ve çizilecek diye aklınız gidecek. Ayrıca iPad elde kullanmak için tasarlanmış bir cihaz. Masanın üzerine koyayım da bilgisayar gibi kullanayım derseniz bir ayağa ihtiyacınız olacak. Piyasada resim çerçevelerinin desteklerine benzeyen iPad ayakları da var. Sizler için derledim.


1. Louis Vuitton iPad Kılıfı:
Louis Vuitton, iPad kılıflarını 2011'de piyasaya sürecek. iPhone kılıfları gibi basit ve son derece şık, üstelik iç kaplaması nedeniyle ekranı çizilmelere karşı koruyor. 365 USD fiyatla piyasaya çıkması bekleniyor.


2. El Yapımı Deri iPad Kılıfı:
El yapımı deri çanta ve aksesuvar üreticisi Orbino'nun Padova serisi çeşitli deri türlerinden hazırlanmış iPad kılıflarından oluşuyor. Resimdeki kapaklı modelin kapağı arkaya kıvrılarak ister yatay ister dikey kullanım için ayak görevi de görüyor. Resimdeki model 209 USD fakat Orbino'nun sitesinde başka çeşitlerini de bulabilirsiniz. Türkiye'ye gönderim yapıyorlar.


3. Ahşap iPad Kılıfı:
Ahşap aksesuvar üreticisi Vers, kapaksız bir kılıf hazırlamış. Arkasındaki açılır-kapanır ayakla iPad'iniz masa üstünde de kullanılabilir hale geliyor. Resimdeki model 80 USD. Türkiye'ye internetten satış yapmıyorlar fakat yurtdışında Virgin Megastore'larda bulabilirsiniz.


4. Oscar  de la Renta iPad Kılıfı:
Modacı Oscar de la Renta, iPad kullanıcıları için baskılı kuzu derisinden çok şık kılıflar hazırlamış. Ben safran sarısını beğendim ama fotoğrafı daha parlak olduğu için buraya kırmızısını koydum. Web sitesi üzerinden 290 USD'a satılıyor. Amerika dışına gönderim yapıp yapmadığı bilgisi sitede yok, şansınızı deneyin.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails