18 Haziran 2010 Cuma

Karizmayı çizdirmek ya da çizdirmemek...

Resim ve başlık ne demek istediğimi yeterince ifade ediyor sanıyorum. Yukarıdaki resim Virgin Atlantic Havayolları'nın Londra-Las Vegas seferlerinin 10. yılı kutlamalarında çekilmiş. Richard Branson'ın omuzlarındaki kadın, ünlü dansçı Dita Von Teese.

Daha önce çeşitli yazılarımda, Richard Branson'ın çılgın hayallerini ve yaptıklarını yazmıştım. Branson yine bombayı patlattı: Virgin Atlantic Havayolları'nın Londra-Las Vegas seferlerinin 10. yılını kutlamak için Las Vegas'ta bir tören düzenlendi ve törende, kanadında Dita Von Teese'in Las Vegas show kızlarının kostümüne büründüğü bir resmin yer aldığı uçak filoya eklendi. Elbette ki sadece uçağın önünde durup basına fotoğraf vermek, Branson gibi biri için son derece basit bir tanıtım olacağından,  Dita Von Teese'in kostümüyle bizzat katıldığı bir tören düzenlendi ve yukarıdaki renkli görüntüler ortaya çıktı.

Richard Branson, gerek kendi havayolları şirketlerinin çeşitli tanıtımlarında, gerekse diğer şirketlerinin etkinliklerinde şov yapmayı ve renkli fotoğraflar çektirmeyi seviyor. Fotoğraflarına bakıp işi maymunluğa vardırdığını söyleyenler de var. Gelinlik şirketinin tanıtımı için gelin kılığına girmesi kast ediliyor tabii... Netice... Bu kadar maymunluktan sonra karizmayı çizdiriyor mu, çizdirmiyor mu? Mini slide show'u izleyin ve siz karar verin.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayat kısa ama bu hayattan birseyleri koparmak gerek :) tabiki gönlünce eğlenip istediğini yapacaksın bence bu adam dilediği gibi öz kişiliğiyle hareket ediyor bence karizması bundandır kesin hayat(eğlenceli) dolu bir yaşama sahip...

Murat Canbaz dedi ki...

Katılıyorum. Adam karizmasını kesinlikle hayatın içinden koparıp alıyor ve sonuna kadar da hakediyor.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails