20 Mayıs 2012 Pazar

Madem Dünya Kek ve Pasta Günü...


Bugün Dünya Kek ve Pasta Günü imiş. Unilever 20 Mayıs'ı World Baking Day ilan etmiş. Etmiş de ne olmuş? Bedava pasta mı dağıtıyor? Yok... Herkes kekini pastasını kendi yapıyor (veya alıyor), absürd bir yere yerleştirip fotoğrafını çekiyor, #caking etiketiyle sosyal medyada paylaşıyor.
Unilever'e bu akılı veren sosyal medya ajansı da "Ah, işte bir kuruş harcamadan trending topic ettik sizi" diye kasım kasım kasılıyordur.

Hamur işini seven bir milletiz. İster Çin usulü noodle olsun, ister Amerikan tarzı cupcake, ister İtalyan  pizzası... Her tür hamur işine gönlümüzde (ve tabii midemizde) yer var. Bu nedenledir ki makaron gibi, cupcake gibi şeyler bizde çok çabuk yaygınlaşıyor. Yukarıdaki resimde gördükleriniz, sevgili Burcu Esin'in dükkanı The Cupcakery'nin  mahsulleri. Yolunuz Teşvikiye tarafına düşerse, Avukar Süreyya Ağaoğlu Sokak 10 numara'da. Düşmezse, Facebook sayfası burada, telefonu da 212 240 77 10. Bu vesileyle The Cupcakery'nin reklamını yapayım. Unilever'in parası bol, o her şekilde reklamını yapar : )

Dünya Kek ve Pasta Günü'nüz kutlu olsun.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails